Een ervaring met KEI

Moeder van E.

Moeder van E.

Voor mij en mijn dochter is KEI een verademing. Na een jarenlange zoektocht vinden wij eindelijk erkenning en voelen we ons gehoord.

Mijn dochter begon al op heel jonge leeftijd klachten te ventileren die varieerden van dagelijkse hoofdpijnen, buikpijn en misselijkheid en dit met name als ze naar school moest. Later breidden deze klachten zich uit naar het niet kunnen concentreren, enorm gefrustreerd zijn, zeer vergeetachtig zijn en ook liet het lange termijn geheugen te wensen over. Intuïtief wel wetend hoe en wat maar in de eerste plaats tegen muren aanlopend omdat we hier (school) toch met een systeem te maken hebben.

We hebben geprobeerd (andere) oorzaken te zoeken en verschillende specialisten geraadpleegd maar de klachten bleven.

Zoals ik al benoemde is KEI, educatie mét zorg een verademing omdat ze een zeer goed luisterend oor bieden en vervolgens gedegen onderzoek doen. Van daaruit kunnen ze haarfijn uitleggen wat er precies speelt. Ze zijn to the point en staan, in principe, continue paraat; zowel begeleidend als ondersteunend.

Een instantie die opkomt voor kinderen en ouders waarvan de kinderen al gauw door de maatschappij betiteld worden met bepaalde etiketten. Terwijl er met deze kinderen doorgaans niets mis is, alleen zijn het vaak kinderen die hooggevoelig en meestal anders denkend zijn (oftewel beelddenkers). Waar de huidige maatschappij en dus ook het schoolsysteem geen rekening mee houden.

Moeder van E.

Contactgegevens

 • Locatie Assen
  Stationsstraat 9

 • Locatie Groningen
  Nieuwe Ebbingestraat 151b
 • Postadres
  Dorpsstraat 26
  9474 PD Zuidlaarderveen

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ISO van KEI
Copyright © KEI, educatie met zorg. Realisatie: Internetbureau Praes