Privacyverklaring

Dit document bevat de privacyverklaring van KEI, educatie mét zorg. Hierin wordt omschreven hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan die worden verzameld via de website van KEI, educatie mét zorg.

Inleiding

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot deze gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. Deze privacyverklaring zal soms (onaangekondigd) wijzigen, bijvoorbeeld door wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

KEI, educatie mét zorg

U leest op dit moment de privacyverklaring van KEI, educatie mét zorg.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door KEI, educatie mét zorg verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom het gebruik van uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u zich niet prettig voelt over het gebruik van uw gegevens door KEI, educatie mét zorg, neem dan gerust contact op!

  • KEI, educatie mét zorg
  • Dorpsstraat 26
  • 9474PD Zuidlaarderveen
  • 0598-371400
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • https://kei-educatie.nl/
  • KVK-nummer: 04082465

Doel gegevens

Er wordt een aantal persoonsgegevens verzameld door KEI, educatie mét zorg. Welke dat zijn en wat ermee gebeurt, wordt hieronder toegelicht.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of (sub)opdrachtnemers.

3.A. Contact opnemen

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met KEI, educatie mét zorg via de website. In dit contactformulier wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens om u van een antwoord te kunnen voorzien, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag of opmerking.

3.B. Analytics

De website van KEI, educatie mét zorg verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegeven zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw websitebezoek of de pagina’s die u regelmatig bezoekt.

Ontvangers

De gegevens die KEI, educatie mét zorg ontvangt en verwerkt worden beheerd door middel van:

4.A. Internetbureau Praes

De website van KEI, educatie mét zorg wordt gehost bij internetbureau Praes. Als u contact opneemt via de formulieren via e-mail, dan worden de betreffende mails opgeslagen op de servers van internetbureau Praes. De servers van internetbureau Praes worden gehost vanuit het TCNN Data Center op het Zernike Science Park in Groningen (Nederland).

Opslagperiode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door KEI, educatie mét zorg, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij dit op grond van een wettelijke regeling noodzakelijk is.

5.A Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met KEI, educatie mét zorg via e-mail, dan worden de gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres opgeslagen op de mailservers.

5.B Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door KEI, educatie mét zorg of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via de bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweetrapsverificatie. Bij deze tweetrapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar KEI, educatie mét zorg. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. Alle apparaten waarmee uw gegevens worden geopend zijn zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van KEI, educatie mét zorg privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url van de website in de browser.

Uw rechten

6.A Recht op inzage

U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens die bij KEI, educatie mét zorg vastgelegd en bewaard worden, op te vragen. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met KEI, educatie mét zorg. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens

6.B Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door KEI, educatie mét zorg. Uw gegevens omtrent een eventuele nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke e-mail.

6.C Recht op wissen van gegevens

Wilt u dat uw gegevens niet langer bij KEI, educatie mét zorg vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet langer in staat zijn om u van dienst te zijn.

6.D Recht op overdracht

Mocht u de gegevens nodig hebben die bij KEI, educatie mét zorg opgeslagen liggen, in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u recht op overdracht. Hierbij dient KEI, educatie mét zorg al uw gegevens over te dragen aan de andere partij. Het is mogelijk dat hier kosten voor in rekening worden gebracht.

6.E Recht op indienden van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat KEI, educatie mét zorg niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Het indienen van een dergelijke klacht kan via deze link.

6.F Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat KEI, educatie mét zorg uw gegevens gebruikt? Dan heeft u recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet langer in staat zijn om u van dienst te zijn.

Plichten

7.A Verwerken van gegevens

KEI, educatie mét zorg verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van KEI, educatie mét zorg via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden van diensten of producten.

7.B Behouden van gegevens

Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om e-mail te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan KEI, educatie mét zorg de betreffende dienst niet aanbieden.

7.C Delen van gegevens

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met KEI, educatie mét zorg met anderen dan de hierboven partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

7.D Recht tot openbaren

KEI, educatie mét zorg behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk vereist is, dan wel wanneer KEI, educatie mét zorg dit gerechtvaardigd acht om daarmee te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om rechten, eigendom of veiligheid van KEI, educatie mét zorg te beschermen. Daarbij trachten wij uw privacy zoveel mogelijk te respecteren.

De gegevensverzameling in de website van KEI, educatie mét zorg is gecontroleerd en gedocumenteerd door Internetbureau Praes. Voor informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 050 – 8200 900.

Contactgegevens

  • Locatie Assen
    Rodeweg 25
  • Locatie Groningen
    Nieuwe Ebbingestraat 151b
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ISO van KEI
Copyright © KEI, educatie met zorg. Realisatie: Internetbureau Praes