Studiepraktijk in Assen uitgebreid

Deze praktijk is in 2009 ontstaan uit een intensieve samenwerking met CS Vincent van Gogh in Assen.​ De samenwerking wordt voortgezet, de mogelijkheden zijn uitgebreid.
​Met ingang van dit schooljaar zijn ook leerlingen van andere scholen uit Assen en omgeving van harte welkom in onze Studiepraktijk.

Dezelfde kwaliteit is nu dus voor een grotere groep jongeren beschikbaar en daar zijn we heel blij mee. Dit betekent ondermeer dat ook studenten aan het MBO, HBO of de Universiteit van maandag t/m donderdagmiddag bij ons terecht kunnen.

De Studiepraktijk biedt leerlingen en studenten huiswerkcoaching aan, waardoor zij efficiënter leren studeren. Naast de huiswerkcoaching zijn er mogelijkheden voor bijlessen, studiecoaching en faalangstreductie-trainingen. De individuele ondersteuning is ook op andere momenten mogelijk; afspraken worden in overleg met de jongere gepland.

De dagelijkse leiding van de Studiepraktijk is in handen van Marja Sjouw, orthopedagoog. Onze dienstverlening wordt onder voorwaarden ook vergoed vanuit een PGB of ZIN.

​Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 

 


« Terug naar het nieuwsarchief